[./regelgeving_ma.html]
[./vervanging_ma.html]
[./beroepsaansprakelijkheid_ma.html]
[./werkprogramma_ma.html]
[./index.html]
[./bestuur_ma.html]
[./ledenvergadering_ma.html]
[./missie_ma.html]
[./hetregister_ma.html]
[./vacatures_ma.html]
[./adres_ma.html]
[./organisatie_ma.html]
[./contributie_ma.html]
[./inloggen_ma.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Volgende pagina
Vorige pagina

De links op deze pagina geven alle informatie over de Kamer voor Management Adviseurs & Accountants van  OvRAN.

De Kamer voor Management Adviseurs & Accountants vormt  de  community voor leden van OvRAN die het keurmerk RMA mogen dragen.  Dit keurmerk staat voor zowel Advies als Accountancy met de nadruk op Advies.  Leden van de MA-kamer houden zich niet bezig met de wettelijke controle maar met het opstellen van de financiĆ«le rapportage van ondernemingen, belastingaangifte etc. en alle advieswerkzaamheden die daarmee gepaard gaan.

Door de vrijheid in goed overleg hun eigen regelgeving te bepalen zal de dienstverlening van de leden van deze Kamer beter en innoverend op de behoeften van de cliĆ«nt kunnen worden afgestemd.  Het keurmerk en de academische opleiding van alle leden garandeert dat het geleverde product op een hoger inhoudelijk niveau kan staan tegen een lager tarief. Een keur van vakspecialisten met veel praktijkervaring maakt dit mede mogelijk.

Alle leden van OvRAN mogen onderstaande logo's bij hun externe presentatie gebruiken. Maar bij met name leden van de MA-Kamer zal daar behoefte aan bestaan. 

MA-Kamer: Hoofdpagina
Home