[./actualiteiten2dovran.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
PERSBERICHT 28-10-2008
PERSBERICHT 28-10-2008: De Koning is dood, lang leve OvRAN! 

Als gevolg van de naamswijziging van de oppositie-beweging in accountancy-land is nu de nieuwe site www.ovran.nl in de lucht.

De naam van de oppositie-beweging in accountancy-land moest worden gewijzigd omdat die naar de mening van de voorzieningenrechter in Amsterdam, verwarring zou veroorzaken. Als gevolg moest ook het web-adres worden gewijzigd in www.ovran.nl. Deze nieuwe site is nu in de lucht. Het lidmaatschap van OvRAN staat alleen open voor (ex) leden van Nivra en NOvAA.  (Ex) leden van Nivra voeren de beroepstitel RMC wat staat voor Register Management Consultant. (Ex) leden van NOvAA voeren de titel RCA wat staat voor Register Consulent en Adviseur.

Nivra en NOvAA hebben gekozen voor een harde juridische confrontatie met OvRAN. Sommige van onze bestuursleden dreigde Nivra al eerder met een aangifte bij de belastingdienst (??!) als deze bestuursleden zich Register Adviseur noemen. Nadat wederzijds bevestigd was dat OvRAN haar naam, titels en website zou wijzigen, hebben Nivra en NOvAA in de week daarna bijna iedere dag deurwaarders langs gestuurd bij meerdere van onze bestuursleden met snel oplopende dwangsommen over ongespecificeerd gebruik in het economisch verkeer van onze oude naam of titels, vermoedelijk op de site in opbouw www.ovran.nl. Antwoorden op vragen waar dat precies over gaat, werden niet gegeven. Of dit uitloopt op een schikking of verdere procedures is op dit moment nog niet te zeggen.

Bestuur OvRAN
http://www.ovran.nl/
Home