HULPMIDDELEN OvRAN

De menuleuzes aan de bovenzijde geven hulpmiddelen als service aan leden en Kamers. Het betreft niet alleen accountancy-gerelateerde kwesties. Sommige hulpmiddelen zijn gratis voor alle leden of voor de leden van sommige kamers. Andere zijn met korting. De belangrijkste opties worden hieronder weergegeven in alfabetische volgorde. Iedere menukeuze geeft een korte pop-up uitleg. Suggesties voor aanvullingen en verbeteringen zijn welkom.

E-LEARNING CURSUSSEN

E-Learning-cursussen (waarvan sommige gratis voor het publiek) over vakgebieden interessant voor leden van OvRAN,bijv. IFRS. Bent u geïnteresseerd een bestaande cursus te plaatsen, neem dan contact op met e- learning@ovran.nl.

OnLine VERGADEREN of CURSUS

Via een gunstig contract met Hexa2, heeft OvRAN een nieuwe manier van vergaderen en het organiseren van seminars via internet gevonden. Geschikt voor zowel video als audio zonder enige installatie van software op een PC/Notebook van gebruikers. Met een simpele internet verbinding en een webcam bent u, waar dan ook ‘virtueel’ aanwezig op één scherm samen met uw collega’s en/of klanten tijdens vergaderingen en seminars. Voor OvRAN-leden gratis beschikbaar. Aanmeldingen via e-learning@ovran.nl.

PENSIOEN IN EIGEN BEHEER

Een serie pensioencalculaties voor pensioen in eigen beheer met helpdesk voor nader advies. Voor OvRAN-leden met korting.

INTERNATIONALE REGELGEVING/TOEZICHT

Een overzicht van de verschillende instanties die regelgeving ontwikkelen en toezicht uitoefenen. Vindplaats voor veel internationale accountancyregels.

Gratis

Betaald
Op dit moment zijn nog geen cursussen aanwezig.
Bent u geïnteresseerd om op deze pagina een bestaande cursus te plaatsen, neem dan contact op met e- learning@ovran.nl

Zelf Ontwikkeld
Op dit moment zijn nog geen cursussen aanwezig.
Bent u geïnteresseerd om op deze pagina een bestaande cursus te plaatsen, neem dan contact op met e- learning@ovran.nl

Standpunten bij OvRAN worden pas definitief ingenomen na goedkeuring van de ledenvergadering van OvRAN of van een Kamer. Vooruitlopend daarop kunnen voorlopige standpunten worden ingenomen door het Bestuur van een Kamer of het Bestuur van OvRAN + alle Besturen van Alle Kamers gezamenlijk (indien sprake is van een Kameroverschrijdend standpunt).
Momenteel zijn (voorlopige) standpunten ingenomen inzake de volgende kwesties:
Financiële instrumenten en de waardering daarvan. Naast de vaktechnische onderbouwing is hierover nieuwsbrief 4 gepubliceerd en een persbericht uitgegeven. Het betreft een voorlopig Kameroverschrijdend standpunt.